2 comentarii

 1. Motoi Lucian Valentin - 23/09/2021 11:46

  Buna ziua,

  Numele meu este Lucian Motoi si fac parte din echipa ASIA JOB SRL, o companie de recrutare forta de munca din Asia.
  Dupa o perioada complicata pentru piata fortei de munca, avand in vedere contextul pandemic international, iata ca firmele autohtone au acum posibilitatea de a accesa solutii noi de dezvoltare.
  In aceste conditii dificile de a mai gasi forta de munca calificata si loiala, Asia Job Srl vine cu solutii verificate deja cu succes pe piata din Europa, unde are o experienta vasta in plasarea si integrarea personalului recrutat din tarile asiatice.
  Misiunea Asia Job Srl este de a ajuta companiile romanesti in a selecta si a folosi resursa umana de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea in mod optim si calitativ. Procesul de recrutare pe care Asia Job Srl il desfasoara este in avantajul firmelor cu deficit de angajati pentru care aduc forta de munca din Asia.
  Numarul firmelor care apeleaza la aducerea angajatilor ideali tocmai din tarile asiatice este in continua crestere si la noi in tara. Este de altfel o metoda testata de alte tari europene care functioneaza cu succes.
  Asia Job Srl dispune de experienta necesara simplificarii importului de personal calificat din tarile asiatice, venind in intampinarea nevoilor si cerintelor de personal specializat in domeniile afectate pe piata de munca din Romania.
  Companiile isi doresc persoane cu experienta sau care sa fi lucrat in domeniul cerut: constructii, productie textila, Horeca, centre de infrumusetare, etc. Compania noastra recruteaza dupa specificul cultural, dar si in urma unor probe si interviuri sustinute cu viitorii angajati. Asia Job Srl sustine interviuri video cu cei selectati pentru angajare si mici probe practice si de indemanare prin care angajatorul isi poate da seama de priceperea si caracterul viitorului angajat.
  Fie ca aducem personal calificat sau necalificat, sustinerea interviurilor sunt un plus pentru a avea confirmarea priceperii viitorilor angajati, acestea ajuta la selectia punctuala si precisa pentru companii.
  Cand doresti sa investesti in afacerea ta, investeste in oameni si servicii de calitate.
  Investitia alaturi de Asia Job, iti aduce un parteneriat de incredere cu oameni de calitate.

  Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati.

  Multumesc, toate cele bune !

  Reply
  • berarianeneaiancu - 23/05/2023 19:44

   Buna ziua,
   Nu sutem interesati sa avem o bere istorica si traditionala Romaneasca (cat si un meniu pur Romanesc), servit de niste ‘salbatici’ cu jeg sub unghii, care-si baga degetele in pahare atunci cand le colecteza dupa mese si care se scobesc in nas atunci cand n-au nimic de facut – am vazut aceasta personal cand am avut o cina la ‘Hanul lui Manuc’ cu mai multi prieteni si colaboratori. Nu suntem interesati nici in personal “calificat” din ‘Asia/Africa’, deoarece acei lucratori din ‘Hanul lui Manuc’ erau din Asia/Africa’ si deasemenea erau “chipurile… calificati”.
   In general, gasim acest ‘ajutor pentru firmele romanesti’ ca fiind un deserviciu clar pentru cetatenii Romaniei, dar si un aport negativ direct al vostru la modificarea demografica a Romaniei si a a Europei.

   Reply

Comenteaza