Cu prietenele la Beraria Nenea Iancu Bucuresti

Cu prietenele la plimbare prin orasul nostru natal Bucuresti ni s-a facut deodată sete, foarte sete şi toate am fost de acord ca doar o bere bună ne va putea tăia setea. Aflându-ne pe Strada Covaci din Centrul Vechi, am observat un restaurant cu Figura lui Caragiale intr-o notă generală de epocă şi am decis să ne bem berea acolo. După câte un draft “Nenea Iancu” rece şi bun ne-a incercat şi senzatia de foame, aşa că am decis savurarea unor mici ca tot era Specialitatea Casei. De la “a taia setea cu o bere” am dat-o in “petrecere”, atât de frumoasa a fost atmosferă, atât de bune micii şi berea la Beraria Nena Iancu, o seară de pomină şi de neuitat.

4 comentarii

 1. Eduard - 03/06/2014 14:02

  Imi place aceasta locatie , imi plac oamenii deschisi si fara fitze.pt centrul istoric preturile mai mult decat rezonabile.

  Reply
 2. Corina Marcu - 13/06/2014 22:46

  Am fost recent la Beraria Nenea Iancu cu sotul meu si un alt cuplu – colegi de serviciu. Ne-a placut foarte mult totul, atmosfera placuta, oameni (clienti si angajati) – super, mancarea este fabuloasa, proaspata si ieftina iar berea senzationala !

  Reply
 3. Angela Sereda - 23/07/2014 10:30

  Acesta berarie ma relaxeaza total ori de cate ori vin in vizita pentru o gustare romanesca si o bere de calitate. La Beraria Nenea Iancu vin in primul rand pentru atmosfera si calitatea culinara si nu pentru preturile mici, m-a adus prima data o colega de serviciu si de-atunci acesta este locul meu preferat in Centrul Vechi Bucuresti… trebuie sa recunosc ca sunt si cititor fan al lui I.L. Caragiale.

  Reply
 4. Valeriu Pavel Dan - 27/09/2015 16:40

  Intr-adevar, o berarie pe cinste ! Meniu traditional excelent la preturi mici, bere de calitate, diversificata !
  —————————
  Valeriu Pavel Dan – May 2, 2015 9:52 pm
  In atentia Departamentului de Marketing
  Buna ziua, ma numesc Valeriu Pavel Dan sunt actor, locuiesc in Bucuresti si vreau sa ma intalnesc cu dvs. sa va propun o super colaborare foarte interesanta
  Cu stima Valeriu Pavel Dan
  P.S. Astept un nr. de contact sau un email pentru a fixa o intalnire.

  Reply

Comenteaza